Beoordelingen van Nefertiti 2 Utrecht

Recente recensies

5.0
Annette
gisteren

Hallo, mijn bestelling van gisteravond was niet compleet. De bezorger had beloofd om het later nog te brengen maar heeft dat niet gedaan. Ik zou graag het geld terug ontvangen op mijn rekening. Verder was de kortingscode die jullie hadden gemaild niet bruikbaar. De bodem van de pizza’s was dikker dan wij van Nefertiti gewend zijn. Jammer hoor!

Shiva
14 september 2021

Hier bestel ik al meer dan 15 jaar als we zin hebben in pizza of pasta! Altijd lekker en snelle levering

Jeannine Sakkers
13 september 2021

ik had een Calzone Ripieno besteld maar heb een Calzone gekregen met heel hete pepers en kappertjes; ik heb er niet veel van gegeten helaas

Inge
13 september 2021

Er zaten haren op de pizza, drie in totaal. Op de Quatro Formaggi zat een middellange haar en een kleine, stugge haar. Die lagen erbovenop. Bij de andere pizza zat er een heel lange haar helemaal door de pizza heen verweven. Heb kokhalsend boven de pizza gehangen. Ik hoop dat jullie er nog achter komen hoe dit heeft kunnen gebeuren; jullie denken aan probleem bij de leverancier, het kan ook zijn dat een van de werknemers een haar aan zijn kleding had hangen bv. Wij zouden ons geld terugkrijgen, daar hebben we helaas nog niks van gehoord.

Karima
11 september 2021
Hanneke
9 september 2021

De pizza's zijn echt mijn favoriet. Helaas waren ze deze x helemaal een zooitje toen ze bezorgd werden. Dat eet toch minder lekker... Heel jammer. De smaak is wel altijd heerlijk!!

Anoniem
8 september 2021

Lekkere pizza & goede service

Mina
6 september 2021
Abe
4 september 2021
Nel Haasdijk
2 september 2021

Goede service en kwaliteit

M.Boek
29 augustus 2021

Heel snel bezorgd. Lekkere pizza's. Ik miste helaas wel de verse rucola en basilicum op de Picasso.

Jan-Hein Zeijlstra
26 augustus 2021

Heerlijke pizza's. Bezorging keurig op tijd

Eline
23 augustus 2021

Top!

Jan-Hein Zeijlstra
22 augustus 2021

heerlijk eten, goed warm. Bezorging op tijd

Karima
17 augustus 2021
Fabian
17 augustus 2021

Supersnel en altijd lekker

Jan-Hein Zeijlstra
15 augustus 2021

Heerlijk eten, goed warm. Bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar

Melissa mourik
13 augustus 2021

Voorheen bestelde ik bij een andere pizzeria. Quattro formaggi met extra gorgozola en ansjovis js echt hier de lekkerste.

Dirk
13 augustus 2021

Goed warm en goed van smaak

Marijke
13 augustus 2021

Na 2x bellen kwamen de pizza's drie kwartier te laat, maar ......... ze waren heerlijk.

Karima
12 augustus 2021
Mina
11 augustus 2021

DOORGAAN zo toppie helemaal

Mik
8 augustus 2021

Pizza altijd lekker, alhoewel niet helemaal op temperatuur deze keer. Vandaar 4/5 ipv 5/5. Bezorging duurde deze keer veel te lang, 1h50m.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt van Os
7 augustus 2021

De bezorger kwam al om 17:15u aan terwijl we voor bezorging 18:30u hadden gekozen. De pizza is weer mee terug genomen. De bezorger kwam om 18:30u opnieuw aan, echter proefden we dat de pizza’s opnieuw waren opgewarmd en niet vers waren. Erg jammer. Hopelijk de volgende keer weer beter!

SM
1 augustus 2021

Grote pizza, snel bezorgd, nog heet en lekker!

Jansen
30 juli 2021

Prima als altijd. Kwam eerder da verwacht en heerlijk warm en smakelijk 🤣

Daisy
30 juli 2021
Ballie
30 juli 2021

Pizza pollo was smakelijk en goed bereid!

Marie
29 juli 2021

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd

Roberto
29 juli 2021

Pizza lag helemaal op elkaar, deel van de topping was eraf. Toen we belden, super slechte customer service. wij wilden geen nieuwe pizza of het onderste uit de kan halen, maar gewoon een normaal gesprek. Deze meneer had er echter weinig van begrepen. Alleen je eigen verhaal willen afsteken getuigt niet van “klant is koning”. Laatste keer geweest.

S
29 juli 2021
Sonja Teuwen
25 juli 2021

De pizza's waren er eerder dan de aangegeven tijd, en ze waren heerlijk!

Ed
21 juli 2021

Pizza's kwamen in elkaar gedrukt uit de doos.

peter travaille
19 juli 2021

Altijd goeie en lekkere pizza's, goed gevuld en mooie dunne bodem. Supersnel klaar, 13min na online bestelling een hete pizza in de hand (ophalen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
17 juli 2021

Dit blijft voor mij de beste afhaalpizza van Utrecht

Rinus
17 juli 2021
A. El fellah
16 juli 2021

Waren iets vergeten bij de bezorging, maar werd super snel en netjes opgelost. Ruime porties, lekker eten en dus zeker aan te raden!

Anoniem
16 juli 2021
Inge
9 juli 2021

Zijn eigenlijk altijd fan van jullie pizza's. Maar vanavond echt minder. Bezorgen duurde ongeveer 5 kwartier en op de pizza gorgonzola heb ik geen gorgonzola kunnen ontdekken.... ;-(

Sven Kreugel
9 juli 2021

Was weer heerlijk, en keurig op tijd en goed warm

Monique
8 juli 2021

Goeie pizza's en tijd bezorgd

J. van RAvenhorst
3 juli 2021

Er zat in een van de Piza`s een ijzeren veertje van 1 cm. Een onderdeel van een machine? Verder alles prima.

Ed
25 juni 2021
Thea
16 juni 2021

Bijna een uur wachten is lang. Goed dat het wordt gemeld, maar ik zou het willen weten voor ik bestel. Pizzabodem was slap en taai. Topping royaal, maar met erg grove stukken ui en oneetbare stukken van de artisjok.

Wouter
15 juni 2021

Top pizza en bezorging tot in Grift

Kortland
13 juni 2021
Henk Bos
7 juni 2021

Erg smakelijk, goed warm en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Neijndorff
4 juni 2021
Gerard Gijtenbeek
31 mei 2021

De pizza werd een uur eerder bezorgd dan aangegeven. Onderdelen waren niet gaar(artisjok, paprika). Vreemd, normaliter ben ik (zeer) tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
27 mei 2021
Annemieke
24 mei 2021

Wat fijn dat jullie even belden toen de pizza's klaar stonden, maar wij er nog niet waren :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Duerinck
23 mei 2021

Top pizza’s! Zoals altijd

Musca
21 mei 2021

Het is een wat vette pizza, dat was precies waar ik zin in had!

Alexander
20 mei 2021

Was weer eens gewoon goed, ravioli leek vers, saus in goede verhoudingen en goed warm. Wel aantal net iets te verbrande plekjes aan de bovenkant. Bezorging in iets meer dan 30 minuten.

Krikken
17 mei 2021

Nefertiti is écht de beste Pizzeria voor de Vogelenbuurt (en omstreken)! Tijdige en vriendelijke levering, ruime openingstijden en heerlijk eten. Zelfs na 2200u!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mina
14 mei 2021
Anna-Marie
9 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging stipt op tijd. Extra verwennerij de broodjes met kruidenboter.

Bart
6 mei 2021

Prima pizza met verse groenten

Monique
4 mei 2021

Ik vind het geweldig dat jullie een pizza hebben met crème fraîche als basis! Heerlijk. Wel vind ik het geheel erg vet, weet niet waar dat aan ligt. Bezorging gewoon oké. Maar zou er een manier bestaan om de pizza nog warmer te kunnen afleveren? Geen idee hoor. Maar dan zou het nóg lekkerder zijn.

Eline
3 mei 2021

Was top! Ik had gevraagd om het gesneden aan te leveren en dat hebben ze ook gedaan. Heel fijn!

Joop
1 mei 2021

Drie uur te laat. Telefoon werd niet opgenomen. Zouden champignons extra krijgen, ook niet. Erg teleurgesteld

Catelijne
29 april 2021

Goede verse pizza, smaakvol. Alleen mag de paprika wel wat dunner gesneden worden, ipv de grote, grove stukken. Dat eet fijner én ziet er ook aantrekkelijker uit.

Robbert-Jan de Lang
28 april 2021

Negertiti lost het op! Koninginnedag 2021 was bijzonder! Twee pizza’s besteld en rekenden al op een wat langere wachttijd. Werd nog wat later, dus maar opgegeven. Wel al betaald, dus vandaag ff langsgegaan. Meteen opgelost: we eten vandaag pizza!

Ano
28 april 2021

Pizza tonijn was heel lekker. Aardige en correcte bezorger. Door topdrukte kwam de pizza een uur later. Dat was jammer.

Jorrit Hoff
28 april 2021

3 pizza's besteld om 19.45, beloofde bezorgtijd 21.00 was al laat. Pizza's arriveerden pas om 23.00. In de tussentijd 11 keer geprobeerd te bellen maar jullie namen niet op. Om 23.00 hadden mijn zoon en ik al iets anders gegeten en was mijn vrouw hongerig naar bed gegaan.

Zook
28 april 2021

Helaas de ervaring is zeer zeer slecht. Ik snap dat het zeer druk op koningsdag is maar 2,5 uur na bestelling heb ik de pizza zelf opgehaald. Om 19u13 besteld, netjes een e-mail gekregen dat de verwachte bezorg tijd 20u15 is. Ik snap dat vertragingen kan oplopen maar met meer dan een uur wat meer dan 2 uur na de bestelling is!! Om 21u30 loop ik de zaak in. De pizza was voor mijn dochter en omdat nog niet met het was gestart heb ik gevraagd om het te annuleren en mijn geld te retourneren maar dat mag niet. De pizza zo in 5 min klaar zijn zeggen een medewerker. Eindelijk nog 20 min gewachten totdat die klaar was. Heb de bezorgkosten ook teruggevraagd maar dat mag ook niet. Ik heb via hun eigen site besteld maar was verteld om contact met Thuisbezorgd.nl op te nemen!! Sterker nog, een van de koks was tegen ik en een andere boze klant aan het afbekken. Ik was verteld dat het koningsdag is en dat mijn dochter moest wachten. Toen ik de zaak vertrok waren er meer klanten buiten die ook 2,5 uu

Rob
9 april 2021

altijd tevreden maar gisteren waren de pizza's beetje droog en taai en niet al te warm... jammer!

Henk Bos
8 april 2021

Prima pizza’s, een niet te versmaden kapsalon en erg vriendelijke bezorger

Judith
8 april 2021

Heerlijk van smaak, goed warm bij aankomst en flink belegd. Bezorger netjes op tijd.

Frank
6 april 2021

Snel bezorgd, lekkere pizza’s

Esther
4 april 2021

Super lekker 4 stagioni, veel verse groene paprika :)

Mark
2 april 2021

De pizza's waren zoals je van een afhaal pizza mag verwachten. Minder tevreden was ik over de wachttijd. Ik begrijp dat het soms druk kan zijn, maar als je op je website een afhaaltijd aangeeft, moet die wel ongeveer kloppen. Nu waren de pizza's 25 minuten na de aangegeven tijd klaar.

Florian
31 maart 2021

Pizza stagioni was door de groente wat zompig. Bezorging duurde een uur

Joop Tadema
28 maart 2021

Heerlijke pizza's gegeten! En een Griekse salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
27 maart 2021

Heerlijke calzones, en precie op tijd geleverd

Tim
26 maart 2021

Al jaren de beste pizzeria van Utrecht

Bram van der Kamp
23 maart 2021
VLL114
17 maart 2021

Lekker warm aangekomen, rijkelijk belegd, aan persoonlijke wensen aangepast. Wat wil je nog meer?

Joop kools
16 maart 2021

Good food and service

Willemijn
14 maart 2021

Lekkere pizza en snelle bezorging

Sandra
14 maart 2021

Heerlijke verse pizza's! Warm, knapperig en snel geleverd.

Jasper
13 maart 2021

Kwartiertje later maar da's niet raar op een zaterdag...

c.akse
12 maart 2021

Altijd goed en lekker en heel aardige bezorgers!

Annette de Jong
11 maart 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorgservice

Marije
5 maart 2021

Weer heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd!

Bart
3 maart 2021

Ik bestel al jaren bij deze zaak maar deze keer was memorabel: het gesprek dat ik had met de bezorger aan de deur was goud. Nefertiti for life ✌🏻

Liane
20 februari 2021

Helaas moet ik eerlijk zeggen, dat de pizza's deze keer tegenvielen. Niet mooi dun, taai, weinig smaak en het extra bestelde ingredient (pesto) was niet toegevoegd. Echt jammer. Niet gewend van jullie!

Marjolein
19 februari 2021

Heerlijke verse ingrediënten en een goede bodem.

Anna-Marie
18 februari 2021

Bezorging prima op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

michiel
15 februari 2021

Hele goede pizza

Jan
14 februari 2021

Wat een koude! Gelukkig waren de pizza`s warm. bezorgtijd: ws doorgegeven 19.15 en ze waren er al om 18.45. Beetje jammer, want de borden had ik nog niet voorgewarmd. Maar enfin de smaak was prima en in deze tijden valt het allemaal niet mee.

Ties
14 februari 2021

Heerlijke pizza

Joop Tadema
10 februari 2021

6 heerlijke pizza's vervolmaakt de verjaardag van mijn vrouw, de kinderen en kleinkinderen!

Pontier
31 januari 2021

Prima allemaal, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hessel
31 januari 2021

Altijd zeer goed belegd met krokante bodem. Haal al jaren hier, nooit wat te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouska
31 januari 2021

Tip: slappe bodem (bij alle 4 pizza’s) was echt niet lekker Top: snelle afhaal tijd

Jordan
30 januari 2021

Om 6u besteld, na half 8 geleverd terwijl we 2 straten van nefertiti vandaan wonen. (Beloofd was levering om 7u)

Jc
29 januari 2021

Pas na twee uur bestelling ontvangen... dat is niet okay. Bel me ff als het niet binnen het beloofde uur lukt... toch? Kwaliteit van het eten is altijd top, maar klantenservice kan beter!

Pontier
27 januari 2021

Heerlijke pizza, keurig op tijd, vriendelijke bezorger

PeterM
27 januari 2021

Heerlijke pizza's, veel beter dan domino of zo'n andere keten

K Neijndorff
26 januari 2021

Bezorging liet op zich wachten, maar werd goed en vriendelijk afgeleverd.

michiel
24 januari 2021

pizza was heel lekker alleen hij had het in lift gezet? beetje aan lauwe kant maar even in de over en hij was heerlijk

Anoniem
24 januari 2021

Heerlijke pizza’s die keurig op tijd werden bezorgd!

Rob
22 januari 2021

Pizza was weer top en op tijd.

Trouw klant
21 januari 2021

Als ik een Pizzaria kan kiezen, is het altijd Nefertiti! Super pizza’s en top pasta’s :)

Lies
19 januari 2021

Heerlijke salade met mozzarella, tomaat en pestodressing. Bezorging is normaal heel snel maar vandaag drie kwartier, dat vond ik wel lang.

Jet
18 januari 2021

snelle bezorging, goed eten, prima prijs-kwaliteitverhouding!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
17 januari 2021

Tiptop!

Alexander
16 januari 2021

Bestelling kwam pas na 2 uur aan. Na 1u40 gebeld en kreeg te horen dat de bezorger net onderweg was. Spaghetti was wel warm maar het oven gerecht was net aan niet koud. Broodjes waren net niet verbrand. Wij wonen max 5minuten verderop dus denk ik dat ze het snel hebben klaargemaakt toen ik belde. Kan het volgende keer beter afhalen.

Isaac faassen
16 januari 2021

Het duurde 2 uur

Wouter
15 januari 2021

Pizza’s erg lekker. 1u en 20m gewacht.

Julia
10 januari 2021

Lekkere bodem, warm bij aflevering, niks te klagen, perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job de Lange
8 januari 2021
Monique
8 januari 2021

Pizza’s waren heerlijk, maar werden een half uur later dan gezegd, gebracht. Dat was een domper. Argument was dat het druk was, maar dan moet je dat goed communiceren. Betrouwbaarheid is belangrijk.

Frank
6 januari 2021

Snel en heel erg lekker

Corine
6 januari 2021

Niets op aan te merken

Joan
5 januari 2021

Altijd smaakvol.

Gvh
4 januari 2021

Top Pizza!

Anne
2 januari 2020

Super lekker pizza! Zou het zeker aanraden. Heb besteld op nieuwjaarsdag, dus was wel een extreem lange wachttijd tot het bezorgd was (2 uur). Ik verwacht dat dat niet zo is op een normale dag.

A. Noniem
1 januari 2020

Heerlijke pizza's en aardige bezorger!

N. V. Winkelhoff
29 december 2020

Ik heb pasta met vis besteld. Ik vond er weinig vis in zitten. Bijna alleen mosselen, 3 mini garnalen, 2 stukjes witte vis, denk ik. Ik vind het karig en ben niet tevreden. Andere keren wel. Een romige saus met veel vis. Deze keer niet.

florentine
28 december 2020

Was helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Gein
26 december 2020

Keurig op tijd bezorgd en de pizza was heerlijk

Petra
25 december 2020

De pizza was te dun, er zaten oude champions op en twee stukjes salami en ham. De pizza was echt niet lekker! In ieder geval niet de kwaliteit diewij gewend zijn.

Maarten Hartrich
22 december 2020

Pizza's waren niet meer warm en door het verticale transport dubbel geklapt. Wel lekker als altijd !

An
22 december 2020

Beste pizza's die ik ken. Voor het eerst via de website.. Ging vlot. Bezorging was snel

Jan
20 december 2020

Heerlijke pizza’s die keurig optijd werden bezorgd.

Iray
19 december 2020

Was mwa maar was misselijk van bier

Marcel
19 december 2020
Anoniem
17 december 2020

Heerlijk dunne pizza's. Aardige bezorger

Mo
16 december 2020
Kien
15 december 2020

Had pizza besteld rond het middaguur met nadrukkelijk verzoek om 16.45 te leveren ivm vergadering, deze kwam uiteindelijk om 17.10. Erg vervelend. Was de eerste keer bij Nerfertiti, slechte ervaring

Catelijne
14 december 2020

Lekker warme smaakvolle pizza die ook nog eens eerder werd bezorgd dan aangekondigd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florian
13 december 2020
G.Gijtenbeek
12 december 2020

Vlotte bezorging op de afgesproken tijd en lekkere pizza, alleen niet erg warm meer.

Gerard
12 december 2020

Super vegetariana pizza weer, met extra kappertjes!

Kasper
12 december 2020

Normaal altijd perfecte pizza’s. Deze keer minder, waarschijnlijk omdat ze niet warm meer waren. Beetje lompe bezorger ook. Helm ophouden, niet groeten...

Steffie
11 december 2020

8 punten. Chapeau

Julia
10 december 2020

Zoals altijd heel erg lekker. Krokante bodem, goed belegd en snel bezorgd. Zeker aan te raden.

Annette
2 december 2020

Lekkere pizza en salade gegeten! De bezorging is verbeterd en een stuk sneller dan voorheen.

Sylvia
29 november 2020

Zoals altijd heerlijke pizza’s. Door populariteit wel wat lange wachttijd, op tijd bestellen dus ;-) Zou handig zijn om al voor het bestelmoment te zien op de site hoe lang het ongeveer gaat duren.

Ingrid
27 november 2020

Heerlijke calzones, en keurig op tijd geleverd!

J.J. van Dijk
25 november 2020
Tim
24 november 2020

Al jaren de beste pizzeria van Utrecht.

Peter
23 november 2020

Alles ging goed ! Eten was ook prima....

Ed
13 november 2020

Helemaal top.

Cinthia Prins
12 november 2020

Iets later dan verwacht waren de pizza's bezorgd, wat overigens geen probleem was. Als altijd smaakte de pizza's prima! We hebben lekker gegeten.

Marko
9 november 2020

Het eten kwam 50 minuten later dan de aangekondigde tijd. Heel jammer.

Noleen
7 november 2020
At
5 november 2020

Prima pizzas, uur bezorging voor zsm is veel te lang. 1e enlaatste keer.

Hans Smorenburg
5 november 2020
Catelijne
4 november 2020

de pizza was heerljk, helaas kwam de bezorger wel 20 minuten te laat.

J C
29 oktober 2020

Vers, warm en ontzettend lekker! Binnen de aangegeven tijd bezorgd door uiterst vriendelijke bezorger. Dikke aanrader!!!

Esther
28 oktober 2020

Super lekker en snelle levering :)

michiel
27 oktober 2020

ik verkoop mn lever voor nefertiti

Floor
26 oktober 2020

Eigenlijk ben ik altijd tevreden over nefertiti. Gisteren een pizza besteld maar ik kreeg shoarma i.p.v. salami en daar hou ik eigenlijk niet van. Grotendeels weg moeten gooien... daarnaast was de pizza dit keer iets te zompig naar mijn smaak. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gezellig
26 oktober 2020

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
24 oktober 2020

Heerlijke pizza's weer en prima bezorging. Een aanrader!

Familie B
21 oktober 2020

Heerlijke pizza, snelle, vriendelijke bezorging!

Joanna
19 oktober 2020
Catja
19 oktober 2020

Heerlijke pizza’s en heel snel bezorgd!

Joris
19 oktober 2020
Sabine
18 oktober 2020

Vandaag was de pizza helaas al bijna koud terwijl ik heel dichtbij woon.. Verder was alles lekker en prima, jullie zijn nog steeds m’n favoriete pizzeria van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Brantjes
16 oktober 2020

Al een paar keer pizza’s besteld via Thuisbezorgd, nu rechtstreeks bij Nefertiti 2. Gaat een stuk sneller. En belangrijker, heerlijke pizza’s.

Marit
12 oktober 2020

Wij bestellen vaker bij Nefertiti, maar de pizza's worden er de laatste jaren niet beter op. De bodem was dit keer een stuk minder, de groenten zijn vaak erg grof gesneden en de pizza's waren tamelijk koud. Helaas.

Schimmel
12 oktober 2020

Het duurde anderhalf uur voordat de pizza er was. Dat is wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
11 oktober 2020

Goede pizza, snel bezorgd en nog bedankt voor het vervangen van de tomaat voor aubergine

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 oktober 2020

Wat heb ik geleerd? Om nog beter vn de pizza`s te kunnen genieten ga ik voortaan mijn borden voorverwarmen. De bestelde salade was op de dozen met de pizza`s gezet, hetgeen de verfrissende werking van zo`n salade enigszins ontnam. Of daar wat aan gedaan kan worden is mij niet duidelijk. DE bezorger was uiterst beleefd en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
4 oktober 2020
Anoniem
3 oktober 2020
Julian
3 oktober 2020
Fabian
2 oktober 2020
Peter
1 oktober 2020

Lekker gevulde pizza's, snel bezorgd. Aanrader!

Henk
29 september 2020

Een erg lekkere kapsalon gegeten en ook de pizza was niet te versmaden. Bestelling werd goed warm bezorgd.

Nelleke
29 september 2020

Alles super vers

Wim
27 september 2020

Een uur wachten was wel wat lang, maar ja het was zaterdagavond spitsuur. Vriendelijke bezorger. Pizza's goed warm. Ik komt terug!

Dick
24 september 2020

Al jarenlang erg lekker Italiaans eten! Geen gewone afhaal maar lekker!

Tina van der Linden
23 september 2020

Heerlijke pizza's, klaar op de afgesproken tijd, helemaal tevreden.

CWK
21 september 2020

Altijd snel en op tijd. Prima pizza's met mooie dunne bodem, die smaakvol en goed warm zijn. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Je k
18 september 2020

Top pizza. Lekker, snel en goede prijs

M.
17 september 2020

Heerlijke pizza, keurig op tijd bezorgd.

Dymph Bruijnes
13 september 2020

Lekkere pizza en optijd bezorgd. Goed warm. Lekker!

gerard gijtenbeek
31 augustus 2020

Bezorging was sneller dan aangegeven en de pizza's waren heerlijk - zoals gebruikelijk bij Nefertiti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 augustus 2020

Altijd snel, warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
30 augustus 2020

de pizza was oké, maar al flink afgekoeld. De bezorgtijd vond ik buitensporig! Ik heb ruim 2 u gewacht!

Alexander
29 augustus 2020

Het was erg druk, kwaliteit iets lager dan gewend (iets minder saus en bovenkant iets zwart) en bezorgtijden iets langer dan een uur.

Peter
29 augustus 2020

Pizza’s kwamen na een half uur al (ondanks het slechte weer:extra complement voor de bezorger) en waren lekker warm. Ze smaakten, net als altijd, heerlijk!

A.D.
26 augustus 2020

Blijft favoriet in Utrecht. Luisteren naar opmerkingen bij bestelling. Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francis
23 augustus 2020

Heerlijke pizza, goeie salade en snelle bezorging. Hier gaan we vaker bestellen.

Marijke
23 augustus 2020

Heerlijke pizza’s. Snel geleverd, ook al hadden we grote bestelling. Vriendelijke bezorgers!

Nieuwe Koekoek
21 augustus 2020

Heerlijke pizza en warm bezorgd!

Alexander
21 augustus 2020

Oven pasta's zeer goed warm, goed van smaak en samenstelling saus was ook prima!

Mm
21 augustus 2020

Lekkere pizza en supersnel bezorgd, Nefertiti is onze favoriete adres voor pizza

Rob en Inge
17 augustus 2020

In gietende regen en fors onweer op tijd aan de maaltijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
13 augustus 2020

Prima pizza's voor prima prijs, bezorging netjes en correct en ook nog snel.

Naomi
10 augustus 2020
Ed
6 augustus 2020

altijd top

Alexander
5 augustus 2020

Een van de twee oven pasta’s bevatte 4 hele tomaten en was in het midden lauw in plaats van echt warm.

Ed
1 augustus 2020
Kevin
1 augustus 2020

Pizza was lekker, maar moest 15 minuten langer wachten dan de afgesproken afhaaltijd...

m.cremers
31 juli 2020

Deze keer lekker smeuïg,alleen mis ik de Italiaanse kruiden voor 'n specifieke smaak.

Jc
28 juli 2020

Pizza en pasta erg lekker, goed belegd en gevuld, snel bezorgd, vriendelijke en nette bezorger!

Ed
23 juli 2020

zoals altijd: lekker. binnen half uur bezorgd

Johan
21 juli 2020
Leontine
21 juli 2020

Weer supersnel bezorgd, heerlijk warm en vers en zoals altijd: zalig!!!

Marla
20 juli 2020

Het was weer heerlijk! 5 sterren vega pizza’s! En ook de levering stipt op tijd en stomend warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
20 juli 2020

Saus van de oven pasta was iets wateriger dan normaal. Verder weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
20 juli 2020

Super snel, super service. Ik bestel ergens anders geen pizza meer.

Dijkstra
19 juli 2020

Prima pizza en vlotte service

Donny
14 juli 2020

Snelle service lekkere pizza!

Stephanie
13 juli 2020

Korst was minder krokant dan ik gewend ben. Verder prima ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Neijndorff
9 juli 2020

De bezorger was erg ongeduldig. Drukte zonder wachten continu op de bel.

Sabina
7 juli 2020

Snel bezorgd, en top smaak met goede bodem...pizza mista al een paar keer besteld

Ed
6 juli 2020

top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
30 juni 2020

De lekkerste pizza van Utrecht! Heerlijke dunne bodem, altijd verse ingrediënten en de bolognese saus is zalig!!!! Qua tijd voor bezorgen is het ook prima te doen. En de pizza is altijd warm!!! Zeker het proberen waard

Boris
26 juni 2020
Johan
24 juni 2020

Altijd lekker, altijd op tijd en altijd vriendelijke bezorging.

Leontine
16 juni 2020

Heerlijke pizza's! Las Vegas is onze favoriet! Dank jullie wel!

Kok
8 juni 2020

Pizzas waren heerlijk. Goed belegd en perfect gebakken. We bestelden op een druk moment, dus het duurde een uurtje, maar dat was het waard.

Josephine
7 juni 2020

Het was niet de beste keer dat we bij Nerftiti bestelde. De kaas was er 1 van de pizza’s helemaal afgelopen en de groente van de Verdi nog vrij rauw. Wellicht een volgende keer beter!

Petra
7 juni 2020

Snel en weer lekker!

Josje
6 juni 2020

Fijn dat de pizza's zo snel klaar waren en ze waren heerlijk met lekker veel groenten!

Ron
6 juni 2020

Snel bezorgd en heerlijke pizza's. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

johanna
5 juni 2020

Snelle bezorging en heerlijke pizza's

Eva
5 juni 2020

geweldig lekkere vegetarische calzone! echt een aanrader, top pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 juni 2020

Pizza is lekker, bezorging duurde erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dagdan
2 juni 2020

heerlijk en mooi op tijd

Hanneke
1 juni 2020

Altijd super lekkere pizza met verse ingrediënten. Zalig! Snel en netjes warm (heet) bezorgt. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
1 juni 2020

Werkelijk geweldige salade en heerlijke pizza! Top!

david
31 mei 2020
A D
25 mei 2020
Corine
23 mei 2020

Prima pizza’s Lekker snel bezorgd

Ed
22 mei 2020
K Neijndorff
21 mei 2020

Hij was weer verrukkelijk

Laura
20 mei 2020

1 pizza was wat aangebrand, maar na een telefoontje kregen we binnen een kwartier een nieuwe pizza, die er prima uitzag. Goede service!

Wilma
19 mei 2020

Heerlijke pizza's, snelle bezorging en vriendelijke koerier.

Barbara
19 mei 2020

Lekkere, grote, rijkbelegde pizzaas. Veel keuze in toppings, ook rucula, waardoor we precies de pizza konden samenstellen die we wilden. Pizza was heet bij afleveren. Het was druk dus we hadden ons ingesteld op uurtje wachten, maar hij werd veel sneller afgeleverd, eerder dan de mail.aangaf. Supergoed! Gaan we vaker doen!

Florian
16 mei 2020

Echt Italiaans, echt lekker! 👌

Liesbeth
16 mei 2020

Heerlijke verse pizza, goed dik belegd en precies op de gevraagde tijd netjes bezorgd

Buijing
15 mei 2020

De pizza’s waren weer heerlijk alleen de bestelling klopte niet. De ene pizza miste de bestelde extra salami en de andere pizza had extra champignons in plaats van extra ham, jammer.

Catelijne
7 mei 2020

Pizza's kwamen keurig op tijd, dampend en vers en gewoon prima voor die prijs. Lekker gegeten!

Mik
7 mei 2020

Altijd snel en lekker! Aanrader!

Amarie
7 mei 2020

Heerlijk gegeten!

AV
2 mei 2020

Prima pizza salami. lekkere tomatensaus. bezorging kan ik niet beoordelen want heb zelf opgehaald.

Alexander
30 april 2020

Weer wat ik er van verwacht had, lekker warm en snel bezorgd.

Ilse
30 april 2020

Heerlijke pizza. Niet zout en niet vet en met verse groente.

Ed
29 april 2020

ik kreeg mail met verwachte bezorgdtijd 1 uur na bestelling. Het werd 2,5 uur !!! Stuur géén mail met een bezorgtijd die niet eens in de buurt komt van de werkelijkheid. En laat de werkelijke bezorgtijd gewoon op de website zitten VOORDAT je bestelt. Dan kun je nog kiezen om maar niet te bestellen.

joop kools
28 april 2020

lekkere piza's en snelle vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
25 april 2020

Alles op zich prima. Een verkeerde pizza ontvangen. Was wel erg lekker dus niet erg.

Carolien
25 april 2020

Prima pizza. goed gevuld en op tijd bezorgd. Meer heb ik niet nodig.

Judith
24 april 2020

Heerlijke pizza’s en super snel en goed warm bezorgd!

Drabbe
24 april 2020

Snel, heet en heeeeerlijk

Cv
23 april 2020

Goed.

Wouter
19 april 2020

Wederom waren de pizza’s erg goed! Ook de volgende dag nog lekker;)

Luna
15 april 2020

Goede pizza en snelle levering :-)

Mascha
13 april 2020

Lekkere pizza's!

Peter
8 april 2020

In deze moeilijke tijd toch snel bezorgd en lekkere pizza's

Gerard Kruijff
7 april 2020

Heerlijke pizza's, op het laatste moment besteld. Prima!

anoniem
6 april 2020

Superlekkere pizza's en zoals altijd hele vlotte en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinus
4 april 2020
Marian
3 april 2020

Heerlijke pizza’s en super snel bezorgd!

mariska achterberg
2 april 2020
Tanya
31 maart 2020

Snel bezorgd, altijd lekkere pizza's! Ze worden goed belegd en de bodem is erg lekker. Geen overmatig zout of deeg zoals de grote pizza ketens. Maar gewoon een lekkere krokante korst.

Edwin
26 maart 2020

De Calzone was lekker, maar helaas niet echt heet. Verder smaakte andere pizza's ook lekker.

Ed
26 maart 2020

Goed en snel bezorgd

Rens
25 maart 2020

Snelle bezorging. Lekkere pizza's.

Zakaria
23 maart 2020

Lekkker

Rose
21 maart 2020

Veel snellere bezorging dan voorspeld, lekkere en vullende pizza (met een tikkie veel kaas), maar helaas niet voorgesneden. Conclusie: aanrader

Ivar de Haas
17 maart 2020

Goedkoop, lekker, veel pizza, weinig vet, snel bezorgd

Pionier
12 maart 2020

Heerlijk warm knapperig en goed gevuld

Leontine
9 maart 2020

Prima bezorging en goeie pizza!

Ed
6 maart 2020
Ed
29 februari 2020

Lekker en op tijd bezorgd

Jasper uit Tuinwijk
28 februari 2020

Prima pizza. Bijzonder gecharmeerd van de Vegetariana.

Bauke
25 februari 2020

vlotte service helaas was de pizza al redelijk afgekoeld. smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
23 februari 2020

Altijd heerlijk de pizza’s van Nefertiti. Heerlijke bodem en rijkelijk belegd. Snelle service.

Judith
16 februari 2020

Prima pizza’s, mooi op tijd bezorgd en nog goed warm!

mama
11 februari 2020
Wouter
10 februari 2020

Pizza's waren heerlijk (zoals altijd!). Ivm met de storm wel ruim anderhalf uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
9 februari 2020

Lekkere pizza's!

ItsMe
1 februari 2020

Pizaa Calzone Vegetariana was erg lekker, mooi knapperig gebakken, maar had wat meer vulling mogen hebben. De bezorging was perfect op tijd.

Rutger
28 januari 2020

Super snelle bezorging en altijd een lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.