Reviews from Nefertiti 2 Utrecht

Recent reviews

4.0
Arjan Scheer
14 May 2022
Alexander
12 May 2022

Er was vandaag geen gehakt in de Ravioli al Forno saus te ontdekken, maar het smaakte verder prima. Bezorging zou ongeveer 30 minuten zijn maar was bijna 45 minuten.

Gijsbert Jongeleen
12 May 2022

De bodem van mijn calzone was vast komen te zitten aan de zilverfolie . Het was wel smakelijk maar het zag er niet uit.

Mina
11 May 2022

Helemaal toppie

Nadir Tyson
10 May 2022

Beste pasta’s en pizza’s in town, pizza killer!

Lianne Leenders
2 May 2022

Tonnopizza was droog en afgekoeld. Leek niet meer vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
1 May 2022

Helaas verkeerde pizza geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
1 May 2022

Goede pizza , vriendelijke bezorging!

Corinne vulink
21 April 2022

De pizza was niet goed gaar helaas.

Hessel
20 April 2022

Erge goede pizza, beetje lange levertijd maar iig wel op de minuut af nauwkeurig geleverd

Jeroen Verkroost
14 April 2022

Altijd snel, pizza’s zijn OK en niet duur!

Ieke Roelofs
13 April 2022

3 kwartier te laat en koud. Heel teleurstellend. Terwijl ik vanochtend al had besteld

Alexander
10 April 2022

Bovenkant van de oven pasta’s had wat verbrande plekjes maar niet storend qua smaak. Saus was goed op smaak, gevuld en niet waterig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans
9 April 2022

Precies op tijd geleverd, lekkere pizza

Roeland
19 March 2022

30 minuten te laat en koud… jammer. Pizza zelf was wel lekker

Stefan
18 March 2022

Pizza was lekker zoals altijd, maar duurde meer dan een uur en was niet knapperig en bijna koud.

T
13 March 2022

Lekkere pizza, snel bezord.

Geert
13 March 2022

Lekkere pizza’s, maar het extra bestelde ingrediënt op 1 van de pizza’s ontbrak. Bezorging was een half uur eerder dan de oorspronkelijk aangegeven tijd. Super dat er zo snel bezorgd werd, we waren zelf alleen nog niet klaar om te eten omdat we de pizza’s later verwacht hadden (dat was immers gecommuniceerd). De volgende keer zou een update wanneer de pizza eerder komt handig zijn

Marcel
7 March 2022
Radboud
6 March 2022

Lekkere pizza, goed belegd, lekker warm en... lekker op tijd :-)

Marieke
3 March 2022

We hebben heerlijke pizza's gegeten! Ook de bezorging was prima, hij is helemaal naar boven gekomen en het is een moeilijk te vinden adres en toch was hij precies op tijd!

T de B
1 March 2022

Beste nefertiti 2, Al jaren bestellen wij pizza’s bij jullie. Meestal zijn ze dun met een heerlijke smaak, soms zoals gister zijn ze dik met heel veel kaas en vreselijk van smaak. Ik denk dan op maandag is er misschien een andere pizzamaker met een andere smaak. Die dunne, dun belegt zoals in Italië die zijn heerlijk. Hoop dat dat weer terug komt. Want we hebben in de afgelopen jaren ook veel heerlijke pizza’s bij jullie gekregen.

Frank
28 February 2022

Lekkere pizza’s en supersnel gezorgd. Altijd goed hier

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isaac
26 February 2022

Nefertiti is en blijft een toptent! Uitstekende prijs/kwaliteit en goede service. Bestel hier je pizza!

Jasper
25 February 2022

Beste mensen vd Nefertiti, Als trouwe pizzaklant even jullie aandacht: De pizza is minder goed dan normaal Misschien is het een nieuw soort kaas die niet echt lekker is? Misschien is het te veel kaas? Misschien een nieuwe kok/pizza bakker? Of een combinatie van deze zaken. Maar het was dit keer echt niet okee. Mail of bel me voor meer info, Groetjes Jasper

Jol
23 February 2022

Prima pizza, wel al wat afgekoeld. Bestelde drankje ontbrak helaas

Francis
21 February 2022

Jullie hadden het waarschijnlijk heel erg druk. De verwachte bezorgtijd was 19.45. De pizza's kwamen 20.20 en waren niet echt warm. Dit is niet de kwaliteit die we gewend zijn van jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
20 February 2022
Ilja
17 February 2022

Slechte service

El
12 February 2022

Heel snel. We misten wel de kwaliteit van vroeger.

Laurens
6 February 2022

Snel! En supervers en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotti
5 February 2022

De pizza's zijn altijd lekker en rijkelijk belegd, bezorgd vóór afgesproken tijdstip

Radboud
4 February 2022

Lekker warm, goed belegd

Piet
30 January 2022
Ruud Vink
29 January 2022
Fedoua
27 January 2022

Heerlijke Pizza’s!! lekker warm bezorgd, leek net of ik ze zo uit de oven op tafel kreeg. Top!

Anna-Marie
25 January 2022

Snelle warme bezorging van altijd weer heerlijk eten!

Marleen
24 January 2022

Heerlijk warme pizza’s geleverd op afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
23 January 2022

Pizza’s op tijd bezorgd, waren niet echt heel warm meer. Helaas ook pesto in plaats van pollo gekregen. Afgesproken dat we andere keer nog een pizza krijgen. Goed geregeld!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maureen Koel
23 January 2022

Nog steesds de lekkerste pizza’s!

Jacqueline Duerinck
16 January 2022

Heerlijke pizza’s: vegetariana (met heel groente, artisjokken ed) en de hetenpizza inferno. Supersnel klaar om op te halen (ze brengen ook).

Tom
11 January 2022

Af en toe moet je jezelf verwennen! Bij Nefertiti bestellen is altijd goed! Voorheen bestelde ik altijd bij Nefertiti op de poortstraat maar, óók bij Nefertiti 2 is het eten heerlijk. De pasta carbonara maakt me iedere keer weer gelukkig! Smaakt voortreffelijk en is goed warm, stomend. Dat vind ik altijd erg fijn! Op voorhand weet je dat je lekker, stomend warm, goed eten krijgt! Een verwen momentje, zo gezegd... Echt Top!!!

Tim
8 January 2022

Ik bestel al heel wat jaren bij Nefertiti en vind het de beste pizzeria van Utrecht, maar voor het eerst valt het tegen. De pizza werd na 70 minuten bezorgd en was koud. Ik zal een volgende keer weer bestellen, maar ben wel teleurgesteld lijk. Hopelijk is het de volgende keer weer volgens verwachting.

Jasper W
6 January 2022

1 minuut voor zeven (besteltijd) gaat de bel, wat een perfecte timing!

Frans
3 January 2022

Weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leidi
2 January 2021

Smaakloze pizza's en de aglio was kruidenboter. Zelfs die was niet lekker.

Daisy
31 December 2021
Petra
30 December 2021

De pizza’s waren weer heerlijk alleen jammer dat deze 35 minuten te vroeg werden bezorgd. Onverwachte visite deed ons bij twee verschillende zaken bestellen. Nu hebben wij apart moeten eten terwijl wij een tijd van bezorgen hadden opgegeven , dat heeft dus blijkbaar geen zin,jammer.

imad
25 December 2021

eten was lekker, optijd bezorgd. complimenten voor goede service!

Fam van der Meer
24 December 2021

Lekkerste pizza’s van Utrecht!

Petra
24 December 2021

Bestel regelmatig een pizza. Deze keer niet perfect! Weinig smaak.. meer dan de helft niet opgegeten.

Teresa
21 December 2021

Rijk gevulde pizza’s die helemaal vers smaken. Dit wordt onze huisleverancier!

Marcel
16 December 2021

top weer

Gerard Gijtenbeek
14 December 2021

Een half uur vroeger bezorgd dan aangegeven, en dit was niet de eerste keer. Verder: de pizzabodems waren vroeger dunner en knapperiger.

Judith
13 December 2021

Lekkere pizza's. Goede en snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Pizza's waren wel heel erg vet.

Julia
10 December 2021

1 uur te laat en onbeschoft aan de telefoon. Pizza's waren niet lekker.

Tim
9 December 2021

Je zou denken dat het onmogelijk is, maar er zit teveel kaas op de Quatro Formaggi.

Hannie
8 December 2021

heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Melat
4 December 2021

Lekker eten, echt lekker. Ik ben blij mee ☺️

Arjan Scheer
4 December 2021

Prima op tijd. En de pizza’s waren heerlijk,

Karima
3 December 2021
Anass
29 November 2021

Bedankt voor het lekkere levering!

Judith
28 November 2021

Bezorging keurig op de aangegeven tijd! Pizzabodem was slap, pizza zelf was zo zout dat je van de rest van de smaken niks meer kon proeven.

Ama
27 November 2021

De pizza kwam in elkaar geschoven aan met alle toppings in een hoek van de doos. De bezorger heeft waarschijnlijk de doos laten vallen. De oreo tiramisu smaakte verzuurd. Jammer van deze bestelling, we waren kwaliteit gewend van Nefertiti.

Minke
27 November 2021

Prima pizza's maar ruim 1,5 uur wachten op 4 pizza's is mij toch wel iets te gek.... Stop dan met bestellingen aannemen als het teveel wordt.

starmans
22 November 2021
Joop Tadema
20 November 2021
Ad
19 November 2021

Er was wat fout gegaan in de bestelling maar dat hebben ze snel en netjes opgelost. De pizza’s waren erg lekker

JV
18 November 2021
Frank Mulder
17 November 2021

Jullie pizza’s zijn echt de allerbeste in Utrecht. Maar helaas waren jullie vanavond bij mijn bestelling de rucola vergeten.

Radboud
13 November 2021

Lekkere, goed belegde pizza, vrolijke bezorger

Tineke
8 November 2021

Ik bestel niet vaak pizza’s maar kocht deze altijd bij Nefertiti. Gisteren waren de pizza’s van mindere kwaliteit, een natte ipv krokante bodem en bovendien was de pizza van mindere kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sarah
7 November 2021

Lekkere royaal belegde pizza’s, met een dunne bodem. De bezorging was zelfs sneller dan ze hadden aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Neijndorff
31 October 2021

Er zat erg weinig gehakt in de saus, niet voor herhaling vatbaar helaas

Bart
31 October 2021

Echt heel jammer dat we zo lang moesten wachten. En dat de communicatie hier over zo slecht was. Meer dan 2 uur later is wel een nieuw record voor mij.

Liesbeth
30 October 2021

Heerlijk champions in knoflook en de margaritha blijft een winner 👍

Mart
25 October 2021

Normaal gesproken zit er veel meer shoarma op de pizza. Vandaag zat er amper wat op.

Kirsten
17 October 2021
Ed
16 October 2021
Ingrid
15 October 2021

Heerlijke, echt pittige calzones!

Anoniem
15 October 2021

Ik vond er geen smaak aanzitten. Terwijl ik extra bolognese had gevraagd. Vorige keer was de saus echt lekker. Maar kreeg ik weer weinig pasta. Vond dit wel heel jammer.

Tali
15 October 2021

Was top!

Werner
11 October 2021

Pizza's waren perfect. Hadden gebeld of de pizza half om half kon. Dat kon dan moesten we dat in de opmerking plaatsen. Uiteindelijk niet de pizza half om half gehad erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
10 October 2021

Waren heerlijke pizza's!!!

Hj
9 October 2021

Had tonno besteld met extra paprika. Geen paprika maar wel olijven en peppers

Leidi
7 October 2021
Amarie
6 October 2021

Wil voor kwaliteit en bezorging 4 sterren geven maar kan ze niet aanklikken! Heerlijke pizza en lekkere frisse salade! Altijd lekker.

Najoua
4 October 2021

Altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isis
3 October 2021

Zeer snel (binnen half uur) en pizza Hawai lekker zoals gewoonlijk

Esther
3 October 2021

Zeer ruim belegde pizza’s met verse ingrediënten

van Doorn
1 October 2021

Geplande besteltijd ruim overschreven, zonder bericht. Zelf maar gebeld en zou onderweg zijn. Bezorger vergeet pizza, zelf om vragen. En pizza is lauw en vastgeplakt aan bodem doos. Dus zelf maar in de oven gestopt.

Michiel
1 October 2021

Heerlijk, als altijd. Deze keer iets bruiner gebakken, lekker!

Tom
24 September 2021

Goede website. (Hoewel ongemakkelijk dat ik in dit stadium de hoogte van een fooi moet kiezen.) Bezorging vlot en respectvol. Calzone te weinig smaak.

Jacqueline
22 September 2021

Bezorging was top! De pizza’s waren nog gloeiend heet

Liane
18 September 2021

Heerlijk!!!

Annette
17 September 2021

Hallo, mijn bestelling van gisteravond was niet compleet. De bezorger had beloofd om het later nog te brengen maar heeft dat niet gedaan. Ik zou graag het geld terug ontvangen op mijn rekening. Verder was de kortingscode die jullie hadden gemaild niet bruikbaar. De bodem van de pizza’s was dikker dan wij van Nefertiti gewend zijn. Jammer hoor!

Shiva
14 September 2021

Hier bestel ik al meer dan 15 jaar als we zin hebben in pizza of pasta! Altijd lekker en snelle levering

Jeannine Sakkers
13 September 2021

ik had een Calzone Ripieno besteld maar heb een Calzone gekregen met heel hete pepers en kappertjes; ik heb er niet veel van gegeten helaas

Karima
11 September 2021
Hanneke
9 September 2021

De pizza's zijn echt mijn favoriet. Helaas waren ze deze x helemaal een zooitje toen ze bezorgd werden. Dat eet toch minder lekker... Heel jammer. De smaak is wel altijd heerlijk!!

Anoniem
8 September 2021

Lekkere pizza & goede service

Mina
6 September 2021
Abe
4 September 2021
Nel Haasdijk
2 September 2021

Goede service en kwaliteit

M.Boek
29 August 2021

Heel snel bezorgd. Lekkere pizza's. Ik miste helaas wel de verse rucola en basilicum op de Picasso.

Jan-Hein Zeijlstra
26 August 2021

Heerlijke pizza's. Bezorging keurig op tijd

Eline
23 August 2021

Top!

Jan-Hein Zeijlstra
22 August 2021

heerlijk eten, goed warm. Bezorging op tijd

Karima
17 August 2021
Fabian
17 August 2021

Supersnel en altijd lekker

Jan-Hein Zeijlstra
15 August 2021

Heerlijk eten, goed warm. Bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar

Melissa mourik
13 August 2021

Voorheen bestelde ik bij een andere pizzeria. Quattro formaggi met extra gorgozola en ansjovis js echt hier de lekkerste.

Dirk
13 August 2021

Goed warm en goed van smaak

Marijke
13 August 2021

Na 2x bellen kwamen de pizza's drie kwartier te laat, maar ......... ze waren heerlijk.

Karima
12 August 2021
Mina
11 August 2021

DOORGAAN zo toppie helemaal

Mik
8 August 2021

Pizza altijd lekker, alhoewel niet helemaal op temperatuur deze keer. Vandaar 4/5 ipv 5/5. Bezorging duurde deze keer veel te lang, 1h50m.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britt van Os
7 August 2021

De bezorger kwam al om 17:15u aan terwijl we voor bezorging 18:30u hadden gekozen. De pizza is weer mee terug genomen. De bezorger kwam om 18:30u opnieuw aan, echter proefden we dat de pizza’s opnieuw waren opgewarmd en niet vers waren. Erg jammer. Hopelijk de volgende keer weer beter!

SM
1 August 2021

Grote pizza, snel bezorgd, nog heet en lekker!

Jansen
30 July 2021

Prima als altijd. Kwam eerder da verwacht en heerlijk warm en smakelijk 🤣

Daisy
30 July 2021
Ballie
30 July 2021

Pizza pollo was smakelijk en goed bereid!

Marie
29 July 2021

Heerlijke pizza, exact op tijd bezorgd

Roberto
29 July 2021

Pizza lag helemaal op elkaar, deel van de topping was eraf. Toen we belden, super slechte customer service. wij wilden geen nieuwe pizza of het onderste uit de kan halen, maar gewoon een normaal gesprek. Deze meneer had er echter weinig van begrepen. Alleen je eigen verhaal willen afsteken getuigt niet van “klant is koning”. Laatste keer geweest.

S
29 July 2021
Sonja Teuwen
25 July 2021

De pizza's waren er eerder dan de aangegeven tijd, en ze waren heerlijk!

Ed
21 July 2021

Pizza's kwamen in elkaar gedrukt uit de doos.

peter travaille
19 July 2021

Altijd goeie en lekkere pizza's, goed gevuld en mooie dunne bodem. Supersnel klaar, 13min na online bestelling een hete pizza in de hand (ophalen).

Jeroen
17 July 2021

Dit blijft voor mij de beste afhaalpizza van Utrecht

Rinus
17 July 2021
A. El fellah
16 July 2021

Waren iets vergeten bij de bezorging, maar werd super snel en netjes opgelost. Ruime porties, lekker eten en dus zeker aan te raden!

Anoniem
16 July 2021
Inge
9 July 2021

Zijn eigenlijk altijd fan van jullie pizza's. Maar vanavond echt minder. Bezorgen duurde ongeveer 5 kwartier en op de pizza gorgonzola heb ik geen gorgonzola kunnen ontdekken.... ;-(

Sven Kreugel
9 July 2021

Was weer heerlijk, en keurig op tijd en goed warm

Monique
8 July 2021

Goeie pizza's en tijd bezorgd

J. van RAvenhorst
3 July 2021

Er zat in een van de Piza`s een ijzeren veertje van 1 cm. Een onderdeel van een machine? Verder alles prima.

Ed
25 June 2021
Thea
16 June 2021

Bijna een uur wachten is lang. Goed dat het wordt gemeld, maar ik zou het willen weten voor ik bestel. Pizzabodem was slap en taai. Topping royaal, maar met erg grove stukken ui en oneetbare stukken van de artisjok.

Wouter
15 June 2021

Top pizza en bezorging tot in Grift

Kortland
13 June 2021
Henk Bos
7 June 2021

Erg smakelijk, goed warm en vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Neijndorff
4 June 2021
Gerard Gijtenbeek
31 May 2021

De pizza werd een uur eerder bezorgd dan aangegeven. Onderdelen waren niet gaar(artisjok, paprika). Vreemd, normaliter ben ik (zeer) tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tatjana
27 May 2021
Annemieke
24 May 2021

Wat fijn dat jullie even belden toen de pizza's klaar stonden, maar wij er nog niet waren :-)

Jacqueline Duerinck
23 May 2021

Top pizza’s! Zoals altijd

Musca
21 May 2021

Het is een wat vette pizza, dat was precies waar ik zin in had!

Alexander
20 May 2021

Was weer eens gewoon goed, ravioli leek vers, saus in goede verhoudingen en goed warm. Wel aantal net iets te verbrande plekjes aan de bovenkant. Bezorging in iets meer dan 30 minuten.

Krikken
17 May 2021

Nefertiti is écht de beste Pizzeria voor de Vogelenbuurt (en omstreken)! Tijdige en vriendelijke levering, ruime openingstijden en heerlijk eten. Zelfs na 2200u!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mina
14 May 2021
Anna-Marie
9 May 2021

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging stipt op tijd. Extra verwennerij de broodjes met kruidenboter.

Bart
6 May 2021

Prima pizza met verse groenten

Monique
4 May 2021

Ik vind het geweldig dat jullie een pizza hebben met crème fraîche als basis! Heerlijk. Wel vind ik het geheel erg vet, weet niet waar dat aan ligt. Bezorging gewoon oké. Maar zou er een manier bestaan om de pizza nog warmer te kunnen afleveren? Geen idee hoor. Maar dan zou het nóg lekkerder zijn.

Eline
3 May 2021

Was top! Ik had gevraagd om het gesneden aan te leveren en dat hebben ze ook gedaan. Heel fijn!

Joop
1 May 2021

Drie uur te laat. Telefoon werd niet opgenomen. Zouden champignons extra krijgen, ook niet. Erg teleurgesteld

Catelijne
29 April 2021

Goede verse pizza, smaakvol. Alleen mag de paprika wel wat dunner gesneden worden, ipv de grote, grove stukken. Dat eet fijner én ziet er ook aantrekkelijker uit.

Robbert-Jan de Lang
28 April 2021

Negertiti lost het op! Koninginnedag 2021 was bijzonder! Twee pizza’s besteld en rekenden al op een wat langere wachttijd. Werd nog wat later, dus maar opgegeven. Wel al betaald, dus vandaag ff langsgegaan. Meteen opgelost: we eten vandaag pizza!

Ano
28 April 2021

Pizza tonijn was heel lekker. Aardige en correcte bezorger. Door topdrukte kwam de pizza een uur later. Dat was jammer.

Jorrit Hoff
28 April 2021

3 pizza's besteld om 19.45, beloofde bezorgtijd 21.00 was al laat. Pizza's arriveerden pas om 23.00. In de tussentijd 11 keer geprobeerd te bellen maar jullie namen niet op. Om 23.00 hadden mijn zoon en ik al iets anders gegeten en was mijn vrouw hongerig naar bed gegaan.

Zook
28 April 2021

Helaas de ervaring is zeer zeer slecht. Ik snap dat het zeer druk op koningsdag is maar 2,5 uur na bestelling heb ik de pizza zelf opgehaald. Om 19u13 besteld, netjes een e-mail gekregen dat de verwachte bezorg tijd 20u15 is. Ik snap dat vertragingen kan oplopen maar met meer dan een uur wat meer dan 2 uur na de bestelling is!! Om 21u30 loop ik de zaak in. De pizza was voor mijn dochter en omdat nog niet met het was gestart heb ik gevraagd om het te annuleren en mijn geld te retourneren maar dat mag niet. De pizza zo in 5 min klaar zijn zeggen een medewerker. Eindelijk nog 20 min gewachten totdat die klaar was. Heb de bezorgkosten ook teruggevraagd maar dat mag ook niet. Ik heb via hun eigen site besteld maar was verteld om contact met Thuisbezorgd.nl op te nemen!! Sterker nog, een van de koks was tegen ik en een andere boze klant aan het afbekken. Ik was verteld dat het koningsdag is en dat mijn dochter moest wachten. Toen ik de zaak vertrok waren er meer klanten buiten die ook 2,5 uu

Rob
9 April 2021

altijd tevreden maar gisteren waren de pizza's beetje droog en taai en niet al te warm... jammer!

Henk Bos
8 April 2021

Prima pizza’s, een niet te versmaden kapsalon en erg vriendelijke bezorger

Judith
8 April 2021

Heerlijk van smaak, goed warm bij aankomst en flink belegd. Bezorger netjes op tijd.

Frank
6 April 2021

Snel bezorgd, lekkere pizza’s

Esther
4 April 2021

Super lekker 4 stagioni, veel verse groene paprika :)

Mark
2 April 2021

De pizza's waren zoals je van een afhaal pizza mag verwachten. Minder tevreden was ik over de wachttijd. Ik begrijp dat het soms druk kan zijn, maar als je op je website een afhaaltijd aangeeft, moet die wel ongeveer kloppen. Nu waren de pizza's 25 minuten na de aangegeven tijd klaar.

Florian
31 March 2021

Pizza stagioni was door de groente wat zompig. Bezorging duurde een uur

Joop Tadema
28 March 2021

Heerlijke pizza's gegeten! En een Griekse salade.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
27 March 2021

Heerlijke calzones, en precie op tijd geleverd

Tim
26 March 2021

Al jaren de beste pizzeria van Utrecht

Bram van der Kamp
23 March 2021
VLL114
17 March 2021

Lekker warm aangekomen, rijkelijk belegd, aan persoonlijke wensen aangepast. Wat wil je nog meer?

Joop kools
16 March 2021

Good food and service

Willemijn
14 March 2021

Lekkere pizza en snelle bezorging

Sandra
14 March 2021

Heerlijke verse pizza's! Warm, knapperig en snel geleverd.

Jasper
13 March 2021

Kwartiertje later maar da's niet raar op een zaterdag...

c.akse
12 March 2021

Altijd goed en lekker en heel aardige bezorgers!

Annette de Jong
11 March 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorgservice

Marije
5 March 2021

Weer heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd!

Bart
3 March 2021

Ik bestel al jaren bij deze zaak maar deze keer was memorabel: het gesprek dat ik had met de bezorger aan de deur was goud. Nefertiti for life ✌🏻

Liane
20 February 2021

Helaas moet ik eerlijk zeggen, dat de pizza's deze keer tegenvielen. Niet mooi dun, taai, weinig smaak en het extra bestelde ingredient (pesto) was niet toegevoegd. Echt jammer. Niet gewend van jullie!

Marjolein
19 February 2021

Heerlijke verse ingrediënten en een goede bodem.

Anna-Marie
18 February 2021

Bezorging prima op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

michiel
15 February 2021

Hele goede pizza

Jan
14 February 2021

Wat een koude! Gelukkig waren de pizza`s warm. bezorgtijd: ws doorgegeven 19.15 en ze waren er al om 18.45. Beetje jammer, want de borden had ik nog niet voorgewarmd. Maar enfin de smaak was prima en in deze tijden valt het allemaal niet mee.

Ties
14 February 2021

Heerlijke pizza

Joop Tadema
10 February 2021

6 heerlijke pizza's vervolmaakt de verjaardag van mijn vrouw, de kinderen en kleinkinderen!

Pontier
31 January 2021

Prima allemaal, heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hessel
31 January 2021

Altijd zeer goed belegd met krokante bodem. Haal al jaren hier, nooit wat te klagen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouska
31 January 2021

Tip: slappe bodem (bij alle 4 pizza’s) was echt niet lekker Top: snelle afhaal tijd

Jordan
30 January 2021

Om 6u besteld, na half 8 geleverd terwijl we 2 straten van nefertiti vandaan wonen. (Beloofd was levering om 7u)

Jc
29 January 2021

Pas na twee uur bestelling ontvangen... dat is niet okay. Bel me ff als het niet binnen het beloofde uur lukt... toch? Kwaliteit van het eten is altijd top, maar klantenservice kan beter!

Pontier
27 January 2021

Heerlijke pizza, keurig op tijd, vriendelijke bezorger

PeterM
27 January 2021

Heerlijke pizza's, veel beter dan domino of zo'n andere keten

K Neijndorff
26 January 2021

Bezorging liet op zich wachten, maar werd goed en vriendelijk afgeleverd.

michiel
24 January 2021

pizza was heel lekker alleen hij had het in lift gezet? beetje aan lauwe kant maar even in de over en hij was heerlijk

Anoniem
24 January 2021

Heerlijke pizza’s die keurig op tijd werden bezorgd!

Rob
22 January 2021

Pizza was weer top en op tijd.

Trouw klant
21 January 2021

Als ik een Pizzaria kan kiezen, is het altijd Nefertiti! Super pizza’s en top pasta’s :)

Lies
19 January 2021

Heerlijke salade met mozzarella, tomaat en pestodressing. Bezorging is normaal heel snel maar vandaag drie kwartier, dat vond ik wel lang.

Jet
18 January 2021

snelle bezorging, goed eten, prima prijs-kwaliteitverhouding!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
17 January 2021

Tiptop!

Alexander
16 January 2021

Bestelling kwam pas na 2 uur aan. Na 1u40 gebeld en kreeg te horen dat de bezorger net onderweg was. Spaghetti was wel warm maar het oven gerecht was net aan niet koud. Broodjes waren net niet verbrand. Wij wonen max 5minuten verderop dus denk ik dat ze het snel hebben klaargemaakt toen ik belde. Kan het volgende keer beter afhalen.

Isaac faassen
16 January 2021

Het duurde 2 uur

Wouter
15 January 2021

Pizza’s erg lekker. 1u en 20m gewacht.

Julia
10 January 2021

Lekkere bodem, warm bij aflevering, niks te klagen, perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Job de Lange
8 January 2021
Monique
8 January 2021

Pizza’s waren heerlijk, maar werden een half uur later dan gezegd, gebracht. Dat was een domper. Argument was dat het druk was, maar dan moet je dat goed communiceren. Betrouwbaarheid is belangrijk.

Frank
6 January 2021

Snel en heel erg lekker

Corine
6 January 2021

Niets op aan te merken

Joan
5 January 2021

Altijd smaakvol.

Gvh
4 January 2021

Top Pizza!

Anne
2 January 2020

Super lekker pizza! Zou het zeker aanraden. Heb besteld op nieuwjaarsdag, dus was wel een extreem lange wachttijd tot het bezorgd was (2 uur). Ik verwacht dat dat niet zo is op een normale dag.

A. Noniem
1 January 2020

Heerlijke pizza's en aardige bezorger!

N. V. Winkelhoff
29 December 2020

Ik heb pasta met vis besteld. Ik vond er weinig vis in zitten. Bijna alleen mosselen, 3 mini garnalen, 2 stukjes witte vis, denk ik. Ik vind het karig en ben niet tevreden. Andere keren wel. Een romige saus met veel vis. Deze keer niet.

florentine
28 December 2020

Was helemaal prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Gein
26 December 2020

Keurig op tijd bezorgd en de pizza was heerlijk

Petra
25 December 2020

De pizza was te dun, er zaten oude champions op en twee stukjes salami en ham. De pizza was echt niet lekker! In ieder geval niet de kwaliteit diewij gewend zijn.

Maarten Hartrich
22 December 2020

Pizza's waren niet meer warm en door het verticale transport dubbel geklapt. Wel lekker als altijd !

An
22 December 2020

Beste pizza's die ik ken. Voor het eerst via de website.. Ging vlot. Bezorging was snel

Jan
20 December 2020

Heerlijke pizza’s die keurig optijd werden bezorgd.

Iray
19 December 2020

Was mwa maar was misselijk van bier

Marcel
19 December 2020
Anoniem
17 December 2020

Heerlijk dunne pizza's. Aardige bezorger

Mo
16 December 2020
Kien
15 December 2020

Had pizza besteld rond het middaguur met nadrukkelijk verzoek om 16.45 te leveren ivm vergadering, deze kwam uiteindelijk om 17.10. Erg vervelend. Was de eerste keer bij Nerfertiti, slechte ervaring

Catelijne
14 December 2020

Lekker warme smaakvolle pizza die ook nog eens eerder werd bezorgd dan aangekondigd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florian
13 December 2020
G.Gijtenbeek
12 December 2020

Vlotte bezorging op de afgesproken tijd en lekkere pizza, alleen niet erg warm meer.

Gerard
12 December 2020

Super vegetariana pizza weer, met extra kappertjes!

Kasper
12 December 2020

Normaal altijd perfecte pizza’s. Deze keer minder, waarschijnlijk omdat ze niet warm meer waren. Beetje lompe bezorger ook. Helm ophouden, niet groeten...

Steffie
11 December 2020

8 punten. Chapeau

Julia
10 December 2020

Zoals altijd heel erg lekker. Krokante bodem, goed belegd en snel bezorgd. Zeker aan te raden.

Annette
2 December 2020

Lekkere pizza en salade gegeten! De bezorging is verbeterd en een stuk sneller dan voorheen.

Sylvia
29 November 2020

Zoals altijd heerlijke pizza’s. Door populariteit wel wat lange wachttijd, op tijd bestellen dus ;-) Zou handig zijn om al voor het bestelmoment te zien op de site hoe lang het ongeveer gaat duren.

Ingrid
27 November 2020

Heerlijke calzones, en keurig op tijd geleverd!

J.J. van Dijk
25 November 2020
Tim
24 November 2020

Al jaren de beste pizzeria van Utrecht.

Peter
23 November 2020

Alles ging goed ! Eten was ook prima....

Ed
13 November 2020

Helemaal top.

Cinthia Prins
12 November 2020

Iets later dan verwacht waren de pizza's bezorgd, wat overigens geen probleem was. Als altijd smaakte de pizza's prima! We hebben lekker gegeten.

Marko
9 November 2020

Het eten kwam 50 minuten later dan de aangekondigde tijd. Heel jammer.

Noleen
7 November 2020
At
5 November 2020

Prima pizzas, uur bezorging voor zsm is veel te lang. 1e enlaatste keer.

Hans Smorenburg
5 November 2020
Catelijne
4 November 2020

de pizza was heerljk, helaas kwam de bezorger wel 20 minuten te laat.

J C
29 October 2020

Vers, warm en ontzettend lekker! Binnen de aangegeven tijd bezorgd door uiterst vriendelijke bezorger. Dikke aanrader!!!

Esther
28 October 2020

Super lekker en snelle levering :)

michiel
27 October 2020

ik verkoop mn lever voor nefertiti

Floor
26 October 2020

Eigenlijk ben ik altijd tevreden over nefertiti. Gisteren een pizza besteld maar ik kreeg shoarma i.p.v. salami en daar hou ik eigenlijk niet van. Grotendeels weg moeten gooien... daarnaast was de pizza dit keer iets te zompig naar mijn smaak. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gezellig
26 October 2020

Heerlijke pizza’s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
24 October 2020

Heerlijke pizza's weer en prima bezorging. Een aanrader!

Familie B
21 October 2020

Heerlijke pizza, snelle, vriendelijke bezorging!

Joanna
19 October 2020
Catja
19 October 2020

Heerlijke pizza’s en heel snel bezorgd!

Joris
19 October 2020
Sabine
18 October 2020

Vandaag was de pizza helaas al bijna koud terwijl ik heel dichtbij woon.. Verder was alles lekker en prima, jullie zijn nog steeds m’n favoriete pizzeria van Utrecht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem Brantjes
16 October 2020

Al een paar keer pizza’s besteld via Thuisbezorgd, nu rechtstreeks bij Nefertiti 2. Gaat een stuk sneller. En belangrijker, heerlijke pizza’s.

Marit
12 October 2020

Wij bestellen vaker bij Nefertiti, maar de pizza's worden er de laatste jaren niet beter op. De bodem was dit keer een stuk minder, de groenten zijn vaak erg grof gesneden en de pizza's waren tamelijk koud. Helaas.

Schimmel
12 October 2020

Het duurde anderhalf uur voordat de pizza er was. Dat is wel erg lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
11 October 2020

Goede pizza, snel bezorgd en nog bedankt voor het vervangen van de tomaat voor aubergine

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
4 October 2020

Wat heb ik geleerd? Om nog beter vn de pizza`s te kunnen genieten ga ik voortaan mijn borden voorverwarmen. De bestelde salade was op de dozen met de pizza`s gezet, hetgeen de verfrissende werking van zo`n salade enigszins ontnam. Of daar wat aan gedaan kan worden is mij niet duidelijk. DE bezorger was uiterst beleefd en vriendelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
4 October 2020
Anoniem
3 October 2020
Julian
3 October 2020
Fabian
2 October 2020
Peter
1 October 2020

Lekker gevulde pizza's, snel bezorgd. Aanrader!

Henk
29 September 2020

Een erg lekkere kapsalon gegeten en ook de pizza was niet te versmaden. Bestelling werd goed warm bezorgd.

Nelleke
29 September 2020

Alles super vers

Wim
27 September 2020

Een uur wachten was wel wat lang, maar ja het was zaterdagavond spitsuur. Vriendelijke bezorger. Pizza's goed warm. Ik komt terug!